среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 47

Говорните услуги на Македонски Телеком функционираат непречено

29032013140244deutsche-telekom3-500x272

Последни вести

Говорните услуги од фиксната мрежа на Македонски Телеком денеска по 13 часот работea со потешкотии. Стручни екипи од компанијата беа ангажирани за итно решавање на пречките, со цел што поскоро нормализирање на говорните услуги во фиксната мрежа.Проблемот е решен и во моментот, говорните услуги на Македонски Телеком функционираат непречено.

Од Македонски Телеком им се извинуваат на корисниците за настанатите проблеми и ги информираат дека превземаат континуирани мерки со цел во иднина да обезбедат беспрекорно функционирање на сите услуги.

 

Најчитани вести