Македонија,Крими хроника

Грабеж на „Џон Кенеди“

Грабеж на „Џон Кенеди“

Ограбен Вестерн Унуион на улицата „Џон Кенеди“ во Скопје.

Двајца маскирани, од кои едниот вооружен со пиштол влегле во филијалата и му се заканиле на вработениот кој им го дал клучот од сефот.

Од таму, двајцата маскирани разбојници украле 33.500 денари, 10.600 евра и 1.550 американски долари, по што избегале.