Македонија,Крими хроника

Грабеж во Охрид

Грабеж во Охрид

Во текот на вчерашниот ден во Охрид е ограбен стан на улицата Туристичка, кој е во сопственост на 57 годишниот Р.З..

Од станот се украден и околу 6.000 евра, 2.000 денари, разновиден златен накит и еден рачен часовник.