Крими хроника

Грабеж во „Тедико“, украдени 3.400 денари

Грабеж во „Тедико“, украдени 3.400 денари

Непознатиот разбојник од маркетот „Тедико“, лоциран на улицата Драгиша Мишевиќ во Скопје,
вчера украл 3.400.

Полицијата извести дека разбојникот бил маскиран иво десната рака имал нож. Откако и се заканил на продавачката, таа од касата му ги дала парите од дневниот промет, по што тој ги зел и избегал.