петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Град Скопје: Не сме информирани за планираната донација од „Дуна компјутери“

Градот Скопје воопшто не е запознаен за каков специјален софтвер станува збор, реагираат од градската власт.

grad

Поврзани вести

Градот Скопје ги демантира изнесените информации од компанијата „Дуна компјутери“ во врска со нивна донација на софтвер и оттаму нагласуваат дека немаат примено никаква донација од компанијата.

Всушност, не е воспоставен никаков контакт меѓу надлежните служби од Градот и компанијата „Дуна компјутери“ во врска со примање  донација и за соработка со истата компанија  и во тој контекст, сакаме да посочиме дека Градот Скопје воопшто не е запознаен за каков специјален софтвер станува збор, реагираат од градската власт.

 

 

Најчитани вести