недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 20

Градоначалникот Чадиев на Бајрамска молитва во Горно Оризари

Градоначалникот Чадиев на Бајрамска молитва во Горно Оризари

Градоначалникот Чадиев на Бајрамска молитва во Горно Оризари

Последни вести

По повод големиот муслимански празник Рамазан- Бајрам, градоначалникот на општина Велес Славчо Чадиев ја посети џамијата во селото Горно Оризари.

Чадиев, на верниците муслимани им го честиташе празникот и завршувањето на рамазанските пости.

7850000image002

Најчитани вести