понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 22

Градот Белград ќе издава објекти по пат на јавно наддавање

beogradddd

Последни вести

Градот Белград по пат на јавно наддавање ќе издава под закуп 224 објекти.

Како што соопштуваат српските медиуми, во Белгард се издаваат локали, канцеларии, магацини, сали, кои се во сопственост на градот, а почетната цена на закупот се движи од 240 српски динари до 1.602 динари за метар квадратен.

Најниска почетна цена на закупот важи за магацин кој се наоѓа во Земун, а највисоката за локал во близина на автобуската станица, локалите во пешачките премини „Албанија“ и „Теразија“ и во улицата Цар Душан во Дорќол.

фото: kurir.rs

Најчитани вести