сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Граѓаните на Демир Капија ги дадоа своите идеи

idei-demir-kapija-1

Поврзани вести

Пред почетокот на трибината која владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ ја одржува во Демир Капија, а во рамки на кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“ голем број граѓани ги дадоа своите идеи.

idei-demir-kapija-2

idei-demir-kapija-3

idei-demir-kapija-4

Најчитани вести