среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Граѓанската иницијатива за поддршка на знаењето во високото образование со поддршка за денешниот народен собир

poddrska-sobirr

Последни вести

Граѓанската иницијатива за поддршка на знаењето во високото образование дава целосна поддршка на денешниот сенароден собир организиран од ВМРО-ДПМНЕ.

Тие го поддржуваат собирот за одбрана на легитимитетот на народно избраната власт во Република Македонија, како и за поддршка на развојните политики и активности кои ги презема актуелната владина структура во земјата.

-Поддршката на квалитетот во секоја сфера е идеја водилка и за нашата иницијатива, поради што ги повикуваме граѓаните масовно и достоинствено да излезат на собирот и да кажат големо „ДА“ за Република Македонија како самостојна, суверена, демократска, и економски успешна држава, стои во соопштението на граѓанската иницијатива за поддршка на знаењето во високото образование.

Најчитани вести