Балкан

Грчките банки нема да работат цела недела

Грчките банки нема да работат цела недела
Грчките банки нема да работат цела недела

Грчките банки и берзата денеска нема да работат, одлучи вчеравечер грчката Влада.

Банките и берзата, според одлуката на Владата ќе бидат затворени цела недела.