Македонија

Грција изрази жалење за случувањата во Македонија

Грција изрази жалење за случувањата во Македонија

Изразуваме жалење за ужасните вести од ПЈРМ, соопшти грчкото Министерство за надворешни работи на Твитер.

Сочувство до семејствата на жртвите во екстремните временски услови, се вели уште во пораката.