Македонија

Грците лути: Ги нападаа Продиџи поради нашето уставно име

Грците лути: Ги нападаа Продиџи поради нашето уставно име

По завчерашниот спектакл кој британска група The Prodigy го приредија во Охрид и на кој присуствуваа фанови од цела Македонија, но и од државите ширум светот, тие на својата фан страна обајвија фотографија од концертот.

Тие напишаа: „Оган. Продиџи во живо во Македонија“.

Набргу потоа фановите од Грција се јавија со рекација и коментари како : „Мислиш Скопје, Македонија е Грција“, “Прочитајте добро факти“.

komentari-prodidzi