четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

Сајт на арапски наменет за бегалците во Грција

migrantitelefon-640x417

Последни вести

Содржината на сајтот, кој ќе почне да работи за неколку дена, ќе бидат корисни совети, линкови, упатства и известувања издадени од страна на Координативното тело за бегалци на арапски јазик за бегалците кои се заглавени во Грција.

На страницата исто така ќе има мултимедијални содржини, вести, мапи и други информации.

Исто така ќе се објавуваат сите вести од Грција во врска со бегалците во земјата, како и повеќе важни вести на денот од земјата и од арапскиот свет во целина.

Најчитани вести