сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 55

Груевски: Цврстото стоење позади избори е реафирмација на нашата верба во демократијата

Ова е реарфирмација дека единствениот начин да напредуваме како држава и нација лидерите да ја стават волјата на народот пред нивните сопствени амбиции и лични интереси, посочи Груевски.

Груевски: Цврстото стоење позади избори е реафирмација на нашата верба во демократијата

Груевски: Цврстото стоење позади избори е реафирмација на нашата верба во демократијата

Поврзани вести

Цврстото стоење позади изборите кои беа договорени од страна на сите партии во Пржино е реарфирмација на нашата верба во демократијата.

Ова денес го истакна претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски по средбата со лидерите на политичките партии дел од коалицијата „За подобра Македонија “.

-Ова е реафирмација на основното верување дека сета моќ на нашата Влада доаѓа од вас, од граѓаните. Ова е реарфирмација дека единствениот начин да напредуваме како држава и нација лидерите да ја стават волјата на народот пред нивните сопствени амбиции и лични интереси, посочи Груевски.

Најчитани вести