сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Груевски денеска во посета на битолско – ресенскиот регион

gruevskivladasgagsagsag50dshsdhshd20146291936220

Последни вести

Премиерот Никола Груевски денеска ќе оствари посета на битолско – ресенскиот регион.

– присуство на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште, во општина Новаци (12:30)

– посета на објектот на реконструираното Основно училиште „Коле Канински“, во општина Битола (13:00)

– увид во градежни активности за изградба на спомен – куќата на Татарчеви, во општина Ресен (13:40)

Најчитани вести