Македонија

Груевски на пуштање во употреба на катна гаража и плоштад

Груевски на пуштање во употреба на катна гаража и плоштад

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе присуствува на пуштање во употреба на новата катна гаража „Кресненско востание“ и плоштадот „Мајка Тереза“ (во близина на објектот на Македонската опера и балет).