Македонија,Политика

Груевски го кани Заев на средба во петок

Груевски го кани Заев на средба во петок

ВМРО-ДПМНЕ го поздравува фактот што СДСМ конечно препозна дека ВМРО-ДПМНЕ секогаш е спремна за дијалог во интерес на граѓаните и државата.

„Во тој контекст Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски го поканува Зоран Заев, Претседател на СДСМ на средба во петок во 13:00 и на тој начин да се отпочне дијалогот,“ велат од партијата.