Македонија

Груевски го „прегази“ Заев, бомба 10 ја следат само 5.000 граѓани

Груевски го „прегази“ Заев, бомба 10 ја следат само 5.000 граѓани

Ако бомбата број 8 од Универзалната сала ја следеа околу 45 илјади граѓани, опозициската СДСМ се „погоди со сопствени куршуми“ овој пат.

Во моментов бомбата број 10 не ја следат ни 6.000 граѓани, односно некаде околу 5.500, што е за 40 илјади помалку од минатиот пат.

Бомбата број 9, која ја одржа градоначалникот на Центар, Андреј Жерновски, имаше гледаност од едвај 800 граѓани

Погледнете и сами:

Screenshot_1

Screenshot_3

Screenshot_6

Screenshot_8