Македонија

Груевски на терен: Почнува изградбата на канализација во Шутка

Груевски на терен: Почнува изградбата на канализација во Шутка

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на почетокот на градежните работи за изградба на нов водовод во Општина Шуто Оризари на улица „Гвадалахара“, кај резервоарите на ЈП „Водовод и канализација“.

Почетокот на настанот е предвиден за 12:00 часот.