четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Груевски: Ја охрабрувам ДИК да работи за интересите на граѓаните

gruevski3-1

Последни вести

Во гостувањето во вестите на Сител, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски истакна дека сака да ја охрабри Државната изборна комисија.

-Знам дека таму има и партиски луѓе кои по закон се поставени, има луѓекои се поставени како експерти за кои се очекува дека нема партиски да делуваат. Повикувам пред се на нивниот личен интегритет. Тие пред се треба да ги стават интересите на државата и интересите на народот што живее во оваа држава. Тие работат за граѓаните на Македонија, посочи Груевски.

Најчитани вести