среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 50

Груевски ќе додели плакети на Амбасадорите на спортот

gruevski-profilna-640x427

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе додели плакети на Амбасадорите на спортот Кире Лазаров, Андон Дончевски, Јошко Миленковски и Агим Ибраими.

Настанот ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Најчитани вести