Македонија

Груевски ќе го посети Домот „11 Октомври“

Груевски ќе го посети Домот „11 Октомври“

Премиерот Никола Груевски, денеска по повод новогодишните празници ќе ги посети децата од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“, Скопје.

Почетокот е предвиден за 13:00 часот.