Македонија

Груевски ќе објави проект за млади лица до 35 години

Груевски ќе објави проект за млади лица до 35 години

Премиерот Никола Груевски денеска ќе одржи прес- конференција чија тема е проект кој се однесува на млади лица до 35 годишна возраст.

Прес- конференцијата ќе се одржи во просториите на Владата.

Почетокот е предвиден за 13:00 часот.