Македонија

Груевски: Ќе победиме убедливо на изборите (ВИДЕО)

Груевски: Ќе победиме убедливо на изборите (ВИДЕО)
Груевски: Ќе победиме убедливо на изборите

Премиерот Никола Груевски најави голема победа на изборите на 24 април.

Тој рече дека во најлош случај очекува победа како минатата година кога ВМРО-ДПМНЕ го прегази СДСМ со огромна разлика, но додаде дека во 2016 се надева на уште подобри резултати.