понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Груевски ќе присуствува на почеток на изградба на нова детска градинка

gruevski_1904_g111_7

Последни вести

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на отпочнување со изградба на нова детска градинка во основното училиште „Гоце Делчев“, Горно Лисиче.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:00 часот.

Најчитани вести