Македонија

Груевски на работен состанок за имплементација на мерките од оперативниот план за вработување

Груевски на работен состанок за имплементација на мерките од оперативниот план за вработување

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска ќе присуствува на работен состанок на тема: Разгледување на имплементацијата на мерките од оперативниот план за вработување.

Настанот, според најавата, ќе се одржи во Порта Македонија