недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 41

Груевски ќе промовира нов проект во земјоделството

gruevski-proekt

Поврзани вести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес ќе оствари посета на сточарската фарма во село Нова Брезница, Општина Сопиште.

Посетата ќе се одржи со цел промовирање на нов проект од областа на земјоделството.

Најчитани вести