Македонија

Груевски ќе промовира нов проект

Груевски ќе промовира нов проект

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеск ќе има свое обраќање при што ќе промовира нов проект.

Настанот e најавен за 13:30 часот и ќе се одржи во Музеј на македонска борба.