сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Груевски ќе се сретне со сопствениците на компанијата Хајтек

nikola-gruevski-inttt-11

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски ќе оствари средба со сопствениците на компанијата Хајтек.

По средбата изјави ќе дадат Виктор Мизо, директор на Дирекцијата за технолошко – индустриски развојни зони и сопственикот на компанијата Саво Станковиќ.

Најчитани вести