четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 20

Груевски ќе ги посети децата од домот „11 Октомври“

gruevskiposeta11oktomvrig

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија,  Никола Груевски,  по повод новогодишните празници ќе го посети Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“ –  Скопје.

(Фото: Сител)

Најчитани вести