Македонија

Груевски ќе го посети ОУ „Григор Прличев“ во населбата Железара

Груевски ќе го посети ОУ „Григор Прличев“ во населбата Железара

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе го посети основното училиште „Григор Прличев“, кое работи во новоизграден училишен објект и новоизградените тениски игралишта во рамките на училиштето, во населба Железара, општина Гази Баба.