Македонија

Груевски ќе информира за гасификација на скопските општини

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе одржи прес-конференција на која што ќе информира за проектот за гасификација на општините од скопскиот регион.

На настанот се поканети и градоначалниците на општините од скопскиот регион.