четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 53

Груевски ќе оствари средба со повеќе дипломатски претставници

gruevski

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денес ќе оствари средба со амбасадорите на Европската Унија, Соединетите Американски Држави, Франција, Велика Британија, Германија и Италија.

Најчитани вести