Македонија

Груевски ќе подготви вечера по повод Рамазан

Груевски ќе подготви вечера по повод Рамазан

По повод муслиманскиот верски празник Рамазан, премиерот Никола Груевски денеска ќе приреди Ифтар вечера.

На Ифтар вечерата се поканети пратеници и владини функционери.

Ифтар вечерата ќе биде приредена во Владата на Република Македонија, со почеток во 20 часот.