Македонија

Груевски ќе присуствува на камен- темелникот за изградба на автопатот Миладиновци- Штип

Груевски ќе присуствува на камен- темелникот за изградба на автопатот Миладиновци- Штип

Премиерот Никола Груевски, денеска, ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на автопатот Миладиновци – Свети Николе – Штип.

Настанот, на кој што е најавено да присуствува и вицепремиерот задолжен за економски прашања,  ќе се одржи во Три Чешми, општина Штип.

Почетокот на настанот е предвиден за 12,30 часот.