Македонија

Груевски ќе се обрати на годишната конференција на УМС на ВМРО – ДПМНЕ

Груевски ќе се обрати на годишната конференција на УМС на ВМРО – ДПМНЕ
Груевски ќе се обрати на 24 - тата годишна конференција на УМС на ВМРО - ДПМНЕ

Дваесет и четвртата годишна конференција на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи денес со почеток во 13:00 часот, во СЦ Јане Сандански во Скопје.

Свое обраќање на годишната конференција ќе имаат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и Претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ г. Владимир Нелоски.