понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 6

Груевски ќе се сретне со директорот на Гентерм

gruevski

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе оствари средба со Јорг Еверс, директор на компанијата Гентерм за Европа.

По средбата ќе следува потпишување на договорите за реализација на инвестицијата на Гентерм во технолошко индустриската развојна зона Прилеп.

Најчитани вести