Македонија

Груевски ќе се сретне со министерката за одбрана на Албанија

Груевски ќе се сретне со министерката за одбрана на Албанија

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе оствари средба со министерот за одбрана на Република Албанија, Мими Кодели.

Средбата ќе се одржи во Владата на Република Македонија, а почетокот е предвиден за 13:30 часот.