Македонија

Груевски ќе се сретне со Нуланд

Груевски ќе се сретне со Нуланд
Груевски ќе се сретне со Нуланд

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со Викторија Нуланд, помошник државен секретар на САД задолжен за европски и евроазиски прашања.

Средбата ќе се одржи во Владата на Република Македонија.