Македонија

Груевски ќе се сретне со претставници на американската компанија КСС

Груевски ќе се сретне со претставници на американската компанија КСС

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со претставници на американската компанија КСС.

По средбата ќе следува потпишувањето на договорите за реализација на инвестицијата.