Македонија

Груевски ќе се сретне со заменик помошникот државен секретар на САД

Груевски ќе се сретне со заменик помошникот државен секретар на САД

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со Хојт Ји, заменик помошник државен секретар на САД за европски и евроазиски прашања.

Средбата ќе се одржи во Владата на Република Македонија.