Македонија

Груевски на божиќна миса во католичката црква

Груевски на божиќна миса во католичката црква

По повод големиот христијански празник Божик, претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски ќе присуствува на божиќна миса во католичката црква „Пресветово Срце Исусово“ во Скопје.