Македонија

Груевски на форумот „Европа 20-20 Предизвици и реформи за стопанството и животната средина“

Груевски на форумот „Европа 20-20 Предизвици и реформи за стопанството и животната средина“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на Eкономски форум на тема „Европа 20-20 Предизвици и реформи за стопанството и животната средина“.

Настанот ќе се одржи во хотелот „Александар Палас“ со почеток во 13 часот.