Македонија

Груевски на одбележување на 45 години од формирање на Друштвото за патишта на Македонија

Груевски на одбележување на 45 години од формирање на Друштвото за патишта на Македонија

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на одбележување на јубилејот 45 години од формирањето на Друштвото за патишта на Македонија.

Настанот ќе се одржи во амфитеатарот на Градежниот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, со почеток во 11 часот.