четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 55

Груевски на отварање на новите простории на Клиниката за државна кардиохирургија

фото: МИА

фото: МИА

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и министерот за здравство Никола Тодорв денеска ќе присуствуваат на отворање на новите простории на Универзитетската клиника за државна кардиохирургија.

 

Најчитани вести