недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 18

Груевски на отворањето на фабриката на КСС во Кичево

Груевски: Во разговорот водилка ни беше Македонија и нејзиниот народ

Груевски: Во разговорот водилка ни беше Македонија и нејзиниот народ

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија,  Никола Груевски, денеска  ќе присуствува на свеченоста по повод реализација на инвестицискиот проект за изградба на фабрика на американската компанија „Ки Сејфти Системс“ во технолошко – индустриската развојна зона Кичево, локалитет село Србјани.

Фабриката КСС во Кичево почнува со работа

Фабриката КСС во Кичево почнува со работа

Почетокот на настанот е предвиден за 14:00 часот.

Најчитани вести