Македонија

Груевски на петта работна средба за инклузија на Ромите и Ромите бегалци

Груевски на петта работна средба за инклузија на Ромите и Ромите бегалци

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на петтата работна средба за инклузија на Роми и Роми бегалци.

Настанот ќе се одржи во просториите на Владата, со почеток од 11 часот.