Македонија

Груевски на почетокот на градежните работи за пробивање на Партизанска кон Ѓорче

Груевски на почетокот на градежните работи за пробивање на Партизанска кон Ѓорче

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на почеток на градежни работи за пробивање на булеварот „Партизански одреди“ кон Ѓорче Петров.

Настанот ќе се одржи на потегот кај новоизградениот кружен тек Порта Влае.