Македонија

Груевски на поставувањето камен темелник на новиот објект на Турскиот театар

Груевски на поставувањето камен темелник на новиот објект на Турскиот театар

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на поставување камен темелник на новиот објект наменет за Турски театар во близина на Железничката станица (поранешно балетско училиште).

Почетокот на настанот е предвиден за 11 часот.