вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 59

Груевски на потпишување договор за концесија за Злетово и Тораница

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски ќе присуствува на потпишување на договор за концесија на рудниците Злетово и Тораница.

gruevski-profilna-640x427

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски ќе присуствува на потпишување на договор за концесија на рудниците Злетово и Тораница.

Настанот ќе се одржи во Клуб на пратеници, а најавено е и присуството на претседателот на владата на Република Македонија задложен за спроведување на парламентарните избори Емил Димитриев.

 

Најчитани вести